4 tips til at finde det helt rette whiteboard

Uanset om det drejer sig om et whiteboard til kontoret eller køkkenet derhjemme, så er der rigtigt mange gode grunde til at investere i et af slagsen. Et whiteboard er nemlig en enkel og praktisk måde at videreformidle et budskab, og samtidigt sørge for at det ikke bliver glemt. Hvis du f.eks. tager et hurtigt kig på display.dk, så vil du med det samme opdage at et whiteboard ikke bare er et whiteboard. Der findes nemlig en hel del forskellige typer, der hver især har deres helt specifikke fortrin. Så hvad skal man så vælge? Læs videre her, og få 4 tips til at gøre dit valg en smule nemmere.

Overvej hvor du ønsker at bruge dit whiteboard

Det allerførste du selvfølgelig skal gøre, er at overveje hvor det er du ønsker at bruge dit nye whiteboard. Der er jo nemlig stor forskel på om ens whiteboard skal hænge i skoleklassen eller måske blot i entréen derhjemme. Hvis der er tale om det første scenarie, så vil det jo nok være bedst at vælge en lidt større model; der skal jo trods alt være plads til alle eleverne på tavlen. Måske skal du ikke engang vælge et whiteboard til væggen, men i stedet stile efter en fritstående model – den kan jo nemlig nemt flyttes rundt via de medfølgende hjul. Hvis der til gengæld er tale om et mindre whiteboard til hjemmet, så vil du i stedet nok være bedre stillet med en vægmodel – der måske endda er magnetisk.

Vælg den rette overflade

Når det kommer til whiteboards, så har du desuden også en række forskellige overflader at vælge imellem. Du kan f.eks. vælge mellem whiteboards i både aluminium, plast, glas og endda folie, og hvad du vælger, kommer selvfølgelig helt an på dine personlige præferencer. Det kommer b.la. nemlig an på hvor stor en chance der er for at dit whiteboard vil blive ridset. Hvis du er bange for ridser, så vil det i dette tilfælde være en glimrende løsning at vælge et whiteboard i ridsebestandigt glas. Hos display.dk kan du finde et stort udvalg af alle de mest populære overflader, og du vil oven i købet også kunne finde dem i mange flotte og anderledes farver.

Husk tilbehøret til dit whiteboard

Et whiteboard er naturligvis ikke meget bevendt uden det rette tilbehør. Du skal derfor sørge for at få købt godt ind med whiteboard tusser i alle de rigtige farver samt selvfølgelig et par ekstra svampe til at viske ud med. Derudover kan det også anbefales, at du måske investerer i lidt rensevæske så du altid vil have en fuldstændig ren overflade at skrive på.

Mål rummet op

Sidst men ikke mindst, så skal du inden du vælger dit nye whiteboard selvfølgelig sørge for at få målt rummet op som det skal placeres i. Whiteboards kommer jo nemlig i en lang række forskellige størrelser, så det vil bestemt være en god idé at kende ens spillerum rent dimensionsmæssigt. Der er jo ikke meget ved at købe et flot nyt whiteboard, hvis det ikke engang kan komme igennem døren.