Hvad er erhvervsleasing?

Leasing bliver mere og mere populært, og det er ikke kun private, der kan nyde godt af den favorable måde at få bil på. Der findes nemlig også erhvervsleasing, der kan fungere rigtig godt til mange typer virksomheder. Er du nysgerrig på, hvad erhvervsleasing er, får du svaret på det lige her.

Få overblik over økonomien med erhvervsleasing

I en virksomhed kan det virke uoverskueligt, hvis I skal have mange køretøjer til medarbejderne, og der skal tænkes over fremtidige værkstedsregninger, service osv., fordi der kan komme mange uforudsete udgifter henad vejen. Men med erhvervsleasing kan I få totalt overblik over økonomien, da I kender alle udgifter på forhånd. Afhængigt af hvilken type erhvervsleasing I vælger, kan I nemlig blot betale et månedligt beløb for jeres flåde, og det kan så inkludere både reparationer, service, med videre. På den måde behøver I ikke være bekymrede for, om der pludselig er store udgifter forbundet med jeres biler, der kan drille i budgettet. Det giver en ro og et overblik, der gør, at I har mere frihed til at gøre det, som I er bedst til i jeres virksomhed.

Derudover er der store beskatningsfordele for jer, hvis I vælger erhvervsleasing, samtidig med at erhvervsleasing også styrker virksomhedens likviditet, og det kan I læse mere om på agilease.dk.

Erhvervsleasing giver masser af fleksibilitet

I en virksomhed kan fleksibilitet være alfa omega, og med erhvervsleasing får I masser af fleksibilitet. Erhvervsleasing laves nemlig (igen afhængigt af leasingtypen), så det løber over en årrække på 2-3 år, og efter leasingaftalen udløber, kan I finde ud af, om jeres behov for biler er anderledes og vælge nogle nye til jeres næste leasingaftale. Skifter jeres behov for biler ofte, er det altså en rigtig god løsning for jer, da I ikke er bundet til én bestemt type bil i en længere periode. Typisk kan I også få lavet en aftale, der passer til jeres behov, så I får så meget fleksibilitet, som I har brug for i jeres virksomhed.

Husk at læse om forskellige typer erhvervsleasing, inden I tager jeres beslutning. Der findes nemlig både operationel og finansiel erhvervsleasing, og der er stor forskel på dem, så det er ikke sikkert, at for eksempel operationel erhvervsleasing er det optimale for jer.

Få en professionel leverandør med Agilease

Vil I gerne have en professionel leverandør, når det kommer til erhvervsleasing, så er Agilease et rigtig godt bud. De er specialiserede i at lave leasingaftaler, der passer til den individuelle kundes præferencer, så I får lige præcis den aftale, der matcher jeres behov. Agilease giver jer også mulighed for at skifte bil efter behov, så I får endnu mere fleksibilitet. Vil du vide om erhvervsleasing er noget for jer, så læs mere om erhvervsleasing her. På hjemmesiden agilease.dk kan du også se det store udvalg af biler, som Agilease har hjemme lige nu, og du kan læse mere om, hvad leasing hos Agilease indebærer, og hvad de kan tilbyde dig og din virksomhed.