Sådan finder du de perfekte strømper til dig

Når det kommer til tøj, er det ikke kun det ydre, der tæller. Det er mindst lige så vigtigt med den rette inderside. Derfor er det en god idé at tænke over, hvilke strømper du gerne vil have på, når du køber nyt tøj. Hvilke strømper der passer til netop dig afhænger af flere ting. Det afhænger bl.a. af, hvilken type tøj du har på, i hvilken anledning du har tøjet på – om det er til hverdag eller fest osv.

Hvilken type tøj skal du have på?

Hvilken type tøj du har på, er afgørende for, hvilken type strømpe du bør have på. Er du iført et par jeans, er det fint med et par almindelige sorte strømper. Er du iført et par shorts eller nederdel, er det bedre med en strømpe uden fod, så du ikke bliver varm i foden. Og er du iført et par stiletter, bør du overveje at bruge strømper med fod, da det kan være svært at gå i høje hæle uden.

I hvilken anledning har du tøjet på?

Er det til hverdag, eller er det til fest? Det er selvfølgelig ikke det samme at gå i byen, som det er at sidde derhjemme eller gå på arbejde. Hvis du skal ud at have et par jeans og en T-shirt på, er det ikke nødvendigt at have finere strømper på. Hvis du derimod skal til fest, er det en god idé at have mere festlige strømper på – f.eks. med pynt eller i en farve, der matcher dit festtøj.

Hvordan er vejret?

Er det varmt eller koldt udenfor? Det er også en faktor, der kan have indflydelse på, hvilke strømper du bør have på. Er det varmt udenfor, er det en god idé at have et par lette strømper f.eks. af bambus på. Bambus er en naturlig fiber, der er god til at transportere fugt væk fra foden, så du ikke bliver varm i foden.

Hvilken størrelse skal strømpen være?

Det er også en god idé at tænke over, om du har brug for strømper i en bestemt størrelse. Har du f.eks. hælspore eller en seneskade, kan det være en god idé at bruge strømper, der er specielt designet til at støtte mod dette. Dertil er det en god idé at bruge bambus strømper, der er lavet af den reneste bambus, da det er godt for miljøet og godt for din hud.