Posca: Tussen der kan male på alt fra sten og beton tekstil til porcelæn

For kreative sjæle er Posca tusser helt sikkert ikke et nyt begreb, og den lille tus, der kan fås i et væld af farver er også blevet mere og mere populære gennem den seneste årrække. Det er der også en rigtig god grund til, for du kan nemlig bruge Posca tusser til rigtig mange ting, så hvad end du har af kreative idéer på tegnebrættet, så kan du helt sikkert bruge Posca tusser til at nå i mål. Læs mere om de smarte tusser her.

Før dine kreative idéer ud i livet

Uanset om du vil udfolde dine idéer på små sten i haven, en t-shirt, et blankt lærred eller andet, så kan du bruge Posca tusser til at nå i mål med dine kunstneriske ambitioner. Posca tusser kan nemlig male på langt de fleste overflader, så du kan pynte et par sko eller en porcelænskop med lige det motiv, du allerhelst vil. Du kan altså kaste dig ud i rigtig mange nye projekter, og da Posca tusser findes i mange forskellige farver og tykkelser, er der faktisk ikke grænser for, hvilke udtryk og motiver du kan skabe ved at benytte dig af Posca tusser. Tusserne fungerer ligesom maling på den måde, at alle farverne kan dække hinanden, og farven i Posca tusser er lavet, så den nemt kan males over, når den er tør. På den måde kan du også dække eventuelle fejl eller hele dit kunstværk, hvis du ender med at fortryde, hvad du har fremtryllet.

Bland farverne som du har lyst

Da Posca tusser er ligesom maling, kan du også blande farverne – selv når de lige er blevet påført og stadig er våde. På den måde kan du skabe alle nuancer og farver, som du har lyst til, og det bliver endnu mere muligt for dig at nå i mål med dine ambitioner. Posca tusser er blevet lavet til, at du kan blande farverne, og du skal derfor ikke være nervøs for at ødelægge tussen, hvis du bruger spidsen på en hvid tus til at blande farven med sort for eksempel. Du kan nemlig enten udskifte eller vende spidsen afhængigt af, hvilken type af Posca tusser du har valgt, og det gør det altså super nemt at få de farver, du allerhelst vil bruge.

De billigste Posca tusser i Danmark

Det er super nemt at bruge Posca tusser, og det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvor dine kunstneriske ambitioner bærer hen. Vil du finde hele udvalget af Posca tusser, så kan du finde dem hos Nordicmaling, der har tusserne i alle farver. Der er også mange forskellige tykkelser af Posca tusser, så du kan finde lige den tus, du mangler til dit projekt. På nordicmaling.dk kan du også finde sæt med Posca tusser, så du kan få den samme farve i flere tykkelser eller sæt med flere forskellige farver, for eksempel pasteller, neon og meget andet.