Om

SLMK er en uafhængig klub og et digitalt magasin der overordnet fokuserer på emner omkring sport og sundhed. Vores mål er blandt andet, at guide vores brugere indenfor et vælg af sportsgrene, herunder motorcross, fodbold, NFL, svømning med flere. Vi har skribenter der både har en fortid som træner, blogger, professionel og kommentator, hvilket giver os mulighederne for at svare på en lang række spørgsmål fra vores brugere.

Samtidig sætter vi sundhed på dagsordenen og her kan du få tips til, hvordan du opnår en sundere livsstil. Dette inkluderer blandt andet tips til spisevaner, træning, øvelser og meget mere! Vi sætter også fokus på sundhed i og udenfor erhvervslivet, da vi mener sundhed er blevet en så vigtig del af vores hverdag, at en omfattende dækning er nødvendig. Derfor har vi også allieret os med sundhedseksperter, behandlingseksperter, misbrugseksperter og andre fagfolk.

Hvis du har input til forbedringer eller blot ønsker at stille et spørgsmål, så kan du altid udfylde formularen på vores kontaktside. Vi forsøge at besvare alle henvendelser indenfor en uge.