Montering af luft til luft varmepumpe: Alt du skal vide

Står du og skal investere i en luft til luft varmepumpe, så glæder du dig helt sikkert til at få en miljøvenlig varmeløsning, der kan spare dig for masser af penge. Der er mange ting at sætte sig ind i, før du får din luft til luft varmepumpe hjem – for eksempel montering, som du kan læse meget mere om lige her.

Det kræver en håndværker at montere en luft til luft varmepumpe

En montering af en luft til luft varmepumpe kræver mere end bare at slutte varmepumpen til en stikkontakt, og derfor kræver det også en god håndværker at få monteret din luft til luft varmepumpe ordentligt. Når du skal bestille montering af en luft til luft varmepumpe, er det altså en god idé at gøre det hos nogen, der har masser af erfaring med opsætning af luft til luft varmepumper, og som også yder en ekstra god service. Hos NovaSolar er alle deres montører KMO og VE godkendt, og de har tilsammen mere end 100 års erfaring i montering af varmepumper, så du er sikker på at være i gode hænder.

Husk også at have din bolig klar til montering af luft til luft varmepumpe, før montøren kommer ud til dig. Der er flere ting, der ikke typisk er med i en standardmontering af varmepumpe, så det er en god idé at læse op på, hvad du skal have styr på, inden du får monteret din luft til luft varmepumpe. På novasolar.dk kan du læse meget mere om, hvad en standardmontering indebærer.

Få montering af luft til luft varmepumpe inden for 1-3 uger

Når du har besluttet dig for, at du gerne vil have en luft til luft varmepumpe, så synes du helt sikkert også, at det skal gå tjept med at få den hjem og sat op. Vil du være sikker på, at der ikke går lang tid, fra du bestiller, til du kan bruge din nye varmepumpe, kan du bestille både varmepumpe og montering hos NovaSolar. Derfra går der typisk kun 1-3 uger til varmepumpen kan monteres, og så kan du komme i gang med at bruge din nye miljøvenlige varmeløsning lige derefter.

Find din pakkeløsning med luft til luft varmepumpe hos NovaSolar

Mangler du stadig at finde ud af, hvilken luft til luft varmepumpe der passer til dig, kan du se udvalget på novasolar.dk. De har et bredt udvalg af varmepumper fra blandt andre Panasonic og Mitsubishi, og er du i tvivl om, hvad der vil være bedst for dig, tilbyder de også et gratis konsulentbesøg helt uforpligtende, så I sammen kan finde ud af, hvad der vil fungere i dit hjem eller sommerhus. Det gør også, at du kan få en personlig løsning, der er skræddersyet til dine behov. NovaSolar kan montere luft til luft varmepumpe over hele landet, så uanset hvor i Danmark du befinder dig, kan de hjælpe dig med at få monteret en varmepumpe eller eventuelt få demonteret en gammel varmepumpe.