Her er de mest eftertragtede sportsrejser i 2016/2017

De mest eftertragtede sportsrejser i 2016/2017.

Mulighederne inden for rejser og ikke mindst sportsrejser bliver større og større. Der er nemlig rigtig mange sportsgrene at vælge i mellem, når du skal beslutte dig for, hvor turen skal gå hen. Hvad end du er til fodbold, NFL, tennis eller noget fjerde, så har du masser af muligheder for at sammensætte en aktiv rejse, der kombinerer godt vejr og aktivitet. Inden du bestiller en sportsrejse, er der dog flere ting, du skal overveje. Hvem skal du afsted med? Og hvad skal I lave, når I ikke ser sport? Det er alle sammen spørgsmål, der kan være med til at pejle jer ind på, hvor i verden I ønsker at tage hen.

Samtidig kan også være en god idé at indlede en dialog med et eller flere rejsebureauer, for at få mere inspiration til aktiviteter, steder og ikke mindst priser. Dette er ofte helt gratis, hvorfor du passende kan kontakte flere rejsearrangører, for at hente mest mulig information hjem om mulighederne. Hvad der også er interessant er, at nogle rejsearrangører kan indhente særlige tilbud hos klubberne som de samarbejder med. Det betyder at du ofte kan få en såkaldt pakkepris, hvor både flybilletter, hotel og entré til stadion er inkluderet. Med andre ord, snyd ikke dig selv for et godt tilbud på en billig fodboldrejse.

NFL-rejser i USA med “Tailgating”

På trods af den lange distance, så er NFL i USA blevet rygende populært herhjemme! Flere danskere rejser hvert år vestpå for at opleve NFL i guds eget land. Sportsrejser til USA er noget helt specielt, fordi kulturen omkring sportskampe er meget anderledes, end den er i Danmark og Europa. Til fodboldkampe og NFL-kampe er der nemlig tradition for, at de kæmpemæssige parkeringspladser ved stadion åbnes længe før kampen starter. Her kan man så køre ind med sin store truck, og så bliver der ellers drukket øl, grillet og hygget til den helt store guldmedalje. ”Tailgating” hedder fænomenet og det er helt fantastisk at være med til.

Fodboldrejser i Europa for fodboldentusiaster

Europæisk fodbold er den største sportsgren i verden, uden diskussion. Og rigtig mange danskere ynder da også at tage på fodboldrejser til udlandet for at opleve verdens bedste fodboldspillere og klubber, når de uge efter uge kæmper for at leve op til de store forventninger fra publikum. Barcelona er en af danskernes favoritter af flere årsager: FC Barcelona er et af de absolut bedste fodbold i verden og samtidig er Barcelona en helt utrolig dejlig by. Her er der noget at lave for enhver, også hvis man har familien med og ikke kun sine fodboldvenner. Af populære ligaer at tage på fodboldrejser til i udlandet kan nævnes Premier League, La Liga og Champions League. Sportsrejser i 2016 og 2017 bliver bare stort – med god grund, vi er mange der elsker sport.

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse holdes skjult.


*