LIFETIME Kidsrooms skaber online univers

Leder du efter et sted, hvor du kan finde alt det du behøver til børneværelset? Og leder du samtidigt efter godt design, god kvalitet og miljøvenlige materialer til en god pris? Hvis svaret er ja, så kan du allerede nu godt afblæse afsøgningen. For LIFETIME Kidsrooms er netop sådan et sted, og er således svaret på rigtig mange forældres bønner. Prøv f.eks. at læse videre her, og opdag hvordan LIFETIME Kidsrooms adskiller sig fra resten af flokken.

1. Dansk design lavet i Danmark

En af de absolut vigtigste grunde til at vælge LIFETIME Kidsrooms er, at der her er tale om 100% danskproducerede senge og møbler. Samtlige af sengene og møblerne produceres nemlig på firmaets eget produktionsanlæg – der selvfølgelig tager den allerseneste teknologi i brug i deres produktion. For selvom LIFETIME Kidsrooms hører til et af de større møbelfirmaer herhjemme og i udlandet, så har de alligevel besluttet sig for at beholde deres produktion udelukkende indenfor kongerigets grænser. Og dette er bestemt et kæmpe plus, hvis du som kunde ønsker at støtte dansk erhvervsliv, dansk design og ikke mindst miljøet.

2. Miljøet og bæredygtighed i højsædet

LIFETIME Kidsrooms produkter er nemlig fremstillet med miljøet i baghovedet, og der anvendes udelukkende FSC-certificeret træ fra langsomt voksende træer fra Sverige, Finland, Letland og Litauen til deres produkter – hvilket er lig med ekstra hårdt og holdbart træ. Ved at handle hos LIFETIME Kidsrooms, så er du således sikker på at du får et kvalitetsprodukt til børneværelset, der oven i købet vil kunne holde de næste mange år fremover. Lad os nu tage et kigge på et par af de produktkategorier, der tilbydes på LIFETIME Kidsrooms hjemmeside – eller spring dette trin over og besøg den magiske verden her.

3. Senge

En børneseng behøver i dag ikke bare være et sted, hvor dit barn kan lægge hovedet om natten. En børneseng kan nemlig også være et sted, hvor dit barn kan udfolde sine kreative evner. LIFETIME Kidsrooms er naturligvis udmærket godt klar over, at en moderne børneseng skal have mere end blot en enkelt funktion. Derfor vil du kunne finde en række elegante, smukke og ikke mindst langtidsholdbare senge, der stort set kan skræddersys til at passe til netop dine specifikke behov.

4. Skriveborde og stole

På LIFETIME Kidsrooms hjemmeside vil du desuden også kunne finde et fantastisk udvalg af skriveborde og stole til børneværelset. Og den gode nyhed er, at disse møbler på ingen måder kun passer til børn i skolealderen. Et godt skrivebord (der i øvrigt matcher børnesengen) kan nemlig fint bruges som fundament til alle dit barns mange kreative projekter.

5. Reoler

Uheldigvis har børns kreative projekter en tendens til at rode temmelig meget. Med en reol fra LIFETIME Kidsrooms er dette nu ikke længere et problem. Så hvorfor ikke tage et kig på deres hjemmeside for at finde en kompakt løsning, som både du og især dit barn vil holde rigtigt meget af?

6. Babyværelse

Selv hvis du ”blot” er vordende forælder, så er LIFETIME Kidsrooms hjemmeside alligevel det helt rette sted for dig. For her vil du selvfølgelig også kunne finde en særskilt kategori med alt hvad du behøver til babyværelset.