Hvad er spærregrunder, og hvorfor skal du bruge det?

Har du før skulle male, så kan det være, at du er stødt på spærregrunder uden helt at vide, hvad det skal gøre godt for. Men der er faktisk rigtig mange gode grunde til at bruge det, og her får du både svaret på, hvad spærregrunder egentlig er for en størrelse, og hvorfor det kan være en god idé at bruge tid på, inden du maler.

Spærregrunder er en grundbehandling til dine overflader

Inden du går i gang med at male, skal du først og fremmest sørge for, at du har en plan overflade at arbejde på, og at din overflade er ren. Men det kan også være en rigtig god idé at bruge spærregrunder, fordi det er en måde at give din overflade en grundbehandling, før du maler. Spærregrunder kaldes også spærrende maling, fordi det er en slags maling, men som du bare maler ovenpå med den farve, som du gerne vil have på dine vægge eller andre overflader. For det bedste resultat skal du vælge en spærregrunder i god kvalitet, så du er sikker på, at du får det bedste ud af din spærrende maling.

Brug spærregrunder for at undgå skjolder og pletter

Nogle pletter og skjolder på vægge og lignende kan være genstridige, og de kan faktisk ødelægge dit fine malerarbejde, fordi de kan trænge igennem malingen. Pletter og skjolder fra nikotin, sod, os, fugt, vandskader og lignende kan alle trænge igennem almindelig vægmaling, og så har du brugt tid og penge forgæves, fordi pletten bare opstår på ny. Det kan spærregrunder være med til at stoppe. Du skal dog huske, at du skal se på, hvor pletten kommer fra, før du bruger spærregrunder, så du er sikker på, at du ikke bare skjuler et større problem. En fugt- eller vandskade skal selvfølgelig udbedres og ikke bare males over, for ellers kan problemet blive langt større på sigt, og du risikerer, at din spærregrunder blot skjuler problemets omfang, så du ikke kan se, hvor galt det er.

Find din spærregrunder hos Nordicmaling

Vil du være sikker på at få et flot resultat, når du er færdig med at male, og vil du give dine vægge, lofter eller andre overflader den bedste behandling, så skal du bruge spærregrunder. Men du kan heldigvis finde det på nettet til en god pris for eksempel hos Nordicmaling, hvor de har spærregrunder i høj kvalitet med prisgaranti, så du får den bedste pris på din spærrende maling. Se udvalget her på nordicmaling.dk og find den spærregrunder, der passer bedst til dit projekt.

Udover spærregrunder byder Nordicmaling også på et bredt udvalg af kvalitetsmaling både til udendørs og indendørs brug, og de har et væld af farver, så du kan give dit hjem en overhaling, hvis du synes, det trænger. Hos Nordicmaling finder du også pensler, malerruller og masser af andet tilbehør til dit malerarbejde, så du kun behøver at besøge én hjemmeside, og du kan få alt dit udstyr leveret direkte til hoveddøren.