Englands mest vindende klubber tørner sammen

Manchester United og Liverpool FC - Fodbold stadion.
Manchester United og Liverpool FC tørner sammen på Anfield.

Sport er altid mest spændende at overvære, når de implicerede kæmper en indædt kamp for at slå hinanden. Sportsfans vil have spænding, nerve og vilje, når de ser verdens bedste udøvere af en sportsgren eller disciplin. Det er også derfor, at fodbold-derbies er så populære, som de er. Her er der nemlig tale om to hold, der ofte ikke kan udstå hinanden. Her må man ikke tabe, hvis man som spiller er med i et sådant opgør. Men det er endnu værre for fansene, der skal se det andet holds fans i øjnene på arbejde næste dag.

Sport: Manchester United og Liverpool tørner sammen

Et sådant opgør venter os meget snart i Premier League, en af de mest sete sportsligaer i verden, når Manchester United og Liverpool FC tørner sammen på Anfield i næste weekend. Lige nu er der landskampspause, hvilket betyder, at fodboldfans over hele verden blot længes endnu mere efter dette opgør. Det er det, sport kan gøre ved folk. Det kan få dem til at længes efter kampe, resultater, historie.

Denne gang er det Manchester Uniteds nye hærfører, José Mourinho, der skal forsøge at skovlen under Jürgen Klopp og Liverpool. Liverpool, der har fået en god start på sæsonen, hvor man er tre point foran United inden kampen. Vinder Liverpool over Manchester United vil presset på José Mourinho blive kæmpestort, da han så allerede har tabt til både Manchester City og Liverpool i denne sæson. Derfor bliver det meget spændende at se, hvordan Mourinho og Co. har tænkt sig at gribe kampen an.

Går du og overvejer, hvilken sport du gerne vil se live, er fodbold i England bestemt ikke et dårligt bud. Her er energien og dramaet helt i top – hver eneste weekend.

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse holdes skjult.


*