Dørhåndtag Guiden: Sådan finder du det rette dørhåndtag

Mangler du nye dørhåndtag til dit hjem, eller leder du efter en måde at sikre dine yderdøre på, ved for eksempel at installere et andet terrassedørsgreb? Det kan være en god idé at finde nogle dørhåndtag og terrassedørsgreb, der har indbyggede sikkerhedsforanstaltninger, så du er sikker på ikke at få ubudne gæster. Læs med her, hvis du vil blive klogere på, hvordan du finder det rette dørhåndtag eller terrassedørsgreb.

Det er nemt at forhindre indbrud i hjemmet

Indbrud er noget, der kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen på mange mennesker. Og for at beskytte dig selv og dit hjem, skal du faktisk ikke gøre helt enormt meget. Du skal sørge for, at dine yderdøre er sikret, og det kan du gøre på flere måder. Den ene af dem er, at dine døre skal have en ordentlig kvalitet, så de ikke er nemme at bryde igennem, for eksempel skal dørene ikke være slidt. Derudover er det også vigtigt, at du har låse, der kan holde indbrudstyvene væk, og du kan med fordel inkorporere låsen i dit valg af dørhåndtag eller terrassedørsgreb.

Vælg det rigtige dørhåndtag til dine behov

Mangler du et dørhåndtag til din hoveddør, og vil du samtidig gerne gøre hoveddøren bedre rustet til at modstå indbrud, så kan det være en god idé at vælge et dørhåndtag med elektronisk lås. De fås i flere modeller med både kode og fingeraftryk, så du kan vælge den løsning, der passer dig bedst. På den måde kan dit dørhåndtag hjælpe med at øge sikkerheden i dit hus. Alene det at have en lås, der ikke umiddelbart er til at bryde op, kan være med til at skræmme indbrudstyven væk. Det kan altså sende et signal på lang afstand om, at du har taget et beslutning om at sikre dit hus, så det ikke er værd at prøve at bryde ind. På ShobDK.dk kan du finde flere forskellige dørhåndtag, og du kan helt sikkert finde en løsning, der passer til dig. Find dørhåndtag med kode eller lås her.

Find det rette terrassedørsgreb

Har du en terrassedør med glasrude, vil du være meget bedre sikret mod indbrud, hvis du har et terrassedørsgreb med lås eller kode. Rigtig mange indbrud sker ved, at indbrudstyven slår ruden itu og derefter åbner døren indefra, men har du et terrassedørsgreb med kode eller lås, skal indbrudstyven bruge enten koden eller nøglen for at åbne døren helt. Der findes rigtig mange forskellige terrassedørsgreb, og på ShobDK.dk kan du finde et bredt udvalg, der passer til langt de fleste standard terrassedøre. De fleste af håndtagene passer også til vinduer, hvis du har brug for at sikre for eksempel et kældervindue eller lignende, så du kan være sikker på, at alle indgange til huset har de foranstaltninger, de skal have.

Vil du se på udvalget af dørhåndtag og terrassedørsgreb, så du kan finde den model, der passer bedst til dig, så kan du finde masser på ShobDK.dk samt læse mere om de forskellige typer.