Den perfekte housewarming gave til de nye husejere

Housewarming eller indflytterfest, som mange vil foretrække at kalde det, kræver som gæst at man har en gave med. Det er teknisk set kun dit gavebudget og fantasi der sætter grænser for hvad du kan give. Her i artiklen, vil du få inspiration og ideer til hvad du som gæst kan medbringe til de nye husejere. 

 

Gaver til alle størrelser af gavebudget 

Ofte kræver det en større fantasi at finde den perfekte gave til en fornuftig pris. For selvom om budgettet er lille, vil du helt sikkert gerne give den helt perfekte gave. Mulighederne er mange, alt fra blomster til haven til noget til køkkenet. Der er masser af muligheder i alle prisklasser. Du skal bare sørge for at finde ud af, hvad modtagerne af gaven mangler, eller ikke ved de mangler. Er du mere til at give hjemmelavede gaver, kan dette gøres uanset budgettet. Lad os antage at de nye husejere sparer sammen til noget, det kan du nemlig bruge i din gave. Lav en sparegris i papmache – det er super nemt. Alt du skal bruge er gamle aviser, tapetklister, en ballon, fem æggebakke bunde til et æg og lidt maling. Så har du alt du skal bruge til at lave en hjemmelavet sparegris. Ballonen pustes op i den ønskede størrelse, så er det bare at klistre den ind i dit papmache – husk at efterlade en lille spræk til at komme pengene i. Bunden fra æggebakken er til ben og grisetrynen. Ørene laver du af sammenfoldet avispapir og tapetklister. Når så din sparegris er færdig, kan du male den og eventuelt skrive hvad der skal spares op til.

 

Gå sammen om en dyrere gave 

Sidst men ikke mindst, kan du gå sammen med flere andre og give en større og dyrere gave. I kan give noget til haven, som der endnu ikke har været råd til. Det kan for eksempel være en gasgrill med tilbehør. Ja det er en dyrere gave, det er også derfor du ikke skal give den alene. Er budgettet ikke til en gasgrill, er en pizzaovn en anden rigtig god mulighed. Der er forskellige modeller og varianter i flere forskellige prisklasser. Find din nye pizzaovn her, og gør et godt køb på vegne af andre. Her er det også mulighed for at give en kurv med de ingredienser der skal til for at lave en god pizza. Hvis er ekstra friske, inviterer I selvfølgelig på besøg, når den skal indvies.