Apple vil sætte din sundhed i centrum

Nye Apps og iPhone tilbehør sætter sundhed i fokus.
Nye Apps og iPhone tilbehør sætter sundhed i fokus.

Smartphonen fra Apple, iPhone, har mulighed for at måle ejeres bevægelsesmønstre i løbet af en dag. Og det vil den amerikanske elektronikgigant nu til at udnytte, når de sætter større fokus på sundhed blandt deres forbrugere. Der findes nemlig en masse apps og iPhone tilbehør, der hjælper med at få styr på og strukturere en sundere hverdag. Sundhed handler nemlig ikke kun om hård træning, kost og motion. Det handler i lige så høj grad om mental sundhed, velvære og at man er glad for sig selv og sin hverdag.

Apps og iPhone tilbehør sætter fokus på sundhed

Og det er netop en sundere hverdag, som disse nye sundhedsapps og tilbehør til iPhone kan hjælpe dig med at tilrettelægge. Det er nemlig meget vigtigt, at man selv kan følge med i det tempo, der bliver lavet for en. Ellers er det, at hverdagen ikke længere hænger sammen og så bliver man ikke glad for de resultater, man opnår.

iOS 8 indeholder et system, der netop fokuserer på at holde alle data samlet, så du kan holde styr på dine tal. Dette har betydet, at det for udviklerne af de nye apps er blevet lettere at få adgang til tallene og dermed lave bedre og ikke mindst mere målrettede apps. Og det er ikke kun producenterne, der har draget fordel af denne nye funktion, som Apple har integreret i deres iPhone. Nu slipper forbrugerne nemlig også for at skulle taste de samme tal ind mange forskellige steder, fordi telefonen allerede kender dem i forvejen.

De mange nye sundhedsapps har også fået producenter til at se potentialet med iPhone tilbehør, der kan hjælpe med at måle puls, motion, søvn, spisevaner og meget mere. Tilbehøret er altså med til at give vores iPhone funktioner, som ellers ikke var muligt. Også en stor onlinebutik med tilbehør til iPhone har ligeledes bemærket en enorm vækst på efterspørgslen efter sundhedsgadgets til smartphones. Samtidig fortæller andre, at efterspørgslen på usunde gadgets så som ecigeratter er faldet markant, hvilket er endnu et signal om, at flere tager deres sundhed seriøst.

Sundhed handler ikke kun om træning og en bedre livsstil. Det kan også handle om sygdom og om, hvordan vi kan blive bedre til at behandle os selv og forblive raske. Her vil Apple (og andre) tilsyneladende gøre en forskel.

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse holdes skjult.


*