5 ting du skal vide, før du køber din e juice

Der er mange ting, der skal tages hensyn til, før du kan vælge, hvilken e juice du skal bruge. Især hvis du er helt ny i verdenen af e cigaretter, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvor du skal begynde, men selv hvis du er erfaren, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Læs med her, hvor du bliver klogere på, hvad du skal vide, før du køber din e juice.

1. Du kan vælge lige den smag, du har lyst til

Der findes et hav af forskellige smagsvarianter af e juice, og derfor har du også mulighed for at vælge lige den smag, du allerbedst kan lide. Hvis du er til frugtsmag, kan du for eksempel vælge mellem jordbær, vandmelon, æble og mange andre varianter. Er du mere til menthol eller forskellige smage af slik, så er det også en mulighed. For eksempel kan du hos easy to smoke finde et væld af forskellige varianter, så du kan finde den, der passer dine smagsløg bedst.

2. E juice består af velkendte ingredienser

Selvom det kan virke som lidt af et mysterium, hvordan du kan få både lækker smag og masser af damp ud af den væske, du kommer i din e cigaret, så er det altså velkendte ingredienser, din e juice består af. Ingredienslisten er blandt andet sammensat af vegetabilsk glycerin og propylenglycol, og begge dele bruges i forvejen i fødevareindustrien og er kendt under e-numrene E-422 og E-1520. Derudover består e juice af demineraliseret vand, naturlige aromastoffer og eventuelt nikotin.

3. Du kan specialfremstille din e juice

Hvis du er inkarneret bruger af e juice, så kan det være, at du har fået blod på tanden efter at prøve at sammensætte dine smagsvarianter selv. Og det kan faktisk også lade sig gøre at blande din egen e juice, så du kan prøve at ramme den perfekte smag for dig. På easy-to-smoke.dk kan du finde en hel kategori med bland selv e juice, så du kan prøve dig frem, og det kan oven i købet blive billigere for dig i længden.

4. Det er let selv at regulere nikotinforbrug med e juice

Føler du et behov for at nedtrappe dit nikotinforbrug, kan det let lade sig gøre med e juice. Der findes nemlig e juice med forskelligt indhold af nikotin, og hos easy to smoke varierer indholdet fra 0 mg til 20 mg. Du kan altså i dit helt eget tempo gå fra et stort nikotinforbrug til at droppe det helt, hvis det er det, du vil.

5. Vælg nikotinstyrke ud fra, hvor meget du ryger normalt

Når du skal vælge din e juice, vil du også støde på, at der findes forskellige nikotinstyrker. Hvis du er vant til at ryge 0-10 cigaretter, skal du som regel bruge 0-8 mg nikotin, ryger du 10-20 cigaretter er det 8-18 mg, og ryger du mere end 20, skal du finde e juice med over 18 mg nikotin.