4 tips til hvad du kan bruge bakker til i hjemmet

Bakker kan være en rigtig praktisk ting at have med i din indretning, og du kan faktisk bruge dem til rigtig mange ting. De fleste mennesker tænker nok på bakker som noget, du bruger til servering, men du behøver ikke begrænse din brug af bakker til det. Læs her om 4 ting, du kan bruge bakker til i hjemmet og i indretningen.

1. Brug bakker til servering

Selvom der er mange andre ting, du kan bruge bakker til, så kommer du ikke udenom, at bakker er rigtig smarte, når det kommer til servering. I stedet for at skulle bøvle med at tage flere små ting frem og tilbage mellem køkkenet og spisebordet, kan du i stedet placere skåle, fade, med mere på din bakke og nemt flytte det på én gang. Og så kan bakker også se meget dekorative ud på spisebordet, hvis du har pæne bakker i hjemmet.

2. Bakker kan skabe hygge i dit hjem

Små bakker placeret rundt omkring i hjemmet kan være med til at skabe en rigtig hyggelig stemning, hvis du fylder dem op med de rette ting. Bloklys eller små fyrfadsstager kan se rigtig fine ud på bakker, og det kan være med til at give masser af hygge, især i vintermånederne hvor det grå og kolde vejr udendørs, gør det rarere at lave noget indendørs. En bakke i træ vil egne sig godt til formålet, men en farvet metalbakke eller en bakke af et andet materiale vil også egne sig godt til dette.

3. Vælg bakker som opbevaringsløsning

Hvis du har ting i hjemmet, som du gerne vil opbevare på en måde, hvor det ikke ligger og roder, men hvor det heller ikke er pakket helt væk, kan du faktisk også bruge bakker til at opbevare forskellige ting på. Der findes bakker i rigtig mange forskellige størrelser, så du kan bruge dem til alt fra smykker til papirer og på den måde få organiseret dit hjem på en måde, så det både er overskueligt, men også ser dekorativt ud.

4. Lav zoner på bordpladen med bakker

Med bakker kan du også organisere din bordplade for eksempel i køkkenet. Du kan nemlig bruge bakker til at skabe zoner på bordpladen, så du for eksempel kan have en kaffemaskine stående på bakken sammen med de ting, der hører med til. På den måde kan du skabe dig et lille kaffehjørne i køkkenet, et bagehjørne eller meget andet alt afhængigt af, hvad du har behov for.

Vil du også indrette dit hjem med bakker, så kan du finde rigtig mange forskellige bakker hos TrendyLiving. På trendyliving.dk kan de se det store udvalg af bakker i forskellige størrelser og materialer fra mærker som HAY, Neon Living, Skagerak og mange flere, og du kan få dem leveret fra dag til dag. TrendyLiving har e-mærket, så du kan handle trygt hos dem, og de har også prisgaranti, så du kan finde tilbehør til din bolig til billige priser.