3 ting du skal vide, før du køber en massagestole

Rigtig mange danskere går og drømmer om at anskaffe sig en massagestol, som kan tage hæderspladsen i stuen. For når du først har investeret i en massagestol, så slipper du nemlig fuldstændigt for hele tiden skulle plage livet af din partner for at få masseret din ryg og skuldre. Når dette så er sagt, så er det noget vanskeligere at vælge massagestol end du måske lige tror. De moderne massagestole er nemlig teknologisk set temmelig avancerede, så det er med at gøre sit fodarbejde inden man overhovedet vil være i stand til at vælge den rette stol. Desuden findes der et kæmpe udvalg af stole på markedet i dag, der bestemt ikke gør det nemmere at beslutte sig. For at gøre beslutningsprocessen en smule nemmere, så får du her 3 ting du skal have i baghovedet når du skal købe en massagestol.

1. Vær realistisk – tag udgangspunkt i dine reelle behov

En af de absolut vigtigste faktorer du skal overveje, er selvfølgelig hvad du egentlig ønsker at opnå ved at have en massagestol derhjemme. Hvis du f.eks. blot har behov for en god stol til at slappe af i og få ryggen masseret en smule, så vil der i langt de fleste tilfælde ikke være det store behov for at købe en af de allerdyreste modeller. Her vil en god 2d massagestol være det helt perfekte valg, idet du får en ganske rimelig massage til en fornuftig pris. hvis du til gengæld skulle lide af kroniske ryg- eller nakkesmerter, så vil du nok være bedre stillet ved at købe enten en 3d eller 4d massagestol i stedet. Disse sidste to modeller vil nemlig kunne give dig en langt mere intensiv og dybdegående massage end 2d modellen.

2. Se på prisen – køb en stol der passer til din pengepung

Det er selvfølgelig heller ikke helt ligegyldigt hvilken pris din nye massagestol har, og her bør ovennævnte punkt bestemt spille en altafgørende rolle. Der er jo ingen grund til at købe en voldsomt avanceret massagestol, hvis du blot er på udkig efter en behagelig massage efter en lang arbejdsdag. Hvis du derimod ofte lider af spændingshovedpiner, ryg- eller nakkesmerter, så vil de ekstra penge til en mere avanceret stol absolut være godt givet ud. Selv hvis du ikke skulle have plads i budgettet til en topmodel, så kan du altid overveje at betale stolen via finansiering. De bedste forhandlere herhjemme, såsom f.eks. World of Comfort tilbyder nemlig ganske rimelige finansieringsordninger til deres kunder.

3. Overvej placeringen – hvor skal massagestolen stå?

Sidst men ikke mindst, så bør du naturligvis også basere dit valg af massagestol på stolens egentlige udseende. Dette bliver især relevant, hvis du er typen der går meget op i din boligindretning. Du kan nemlig sagtens finde en kvalitetsstol, der vil supplere din nuværende boligstil – og ikke trække ned i helhedsindtrykket. Læs mere om massagestole her, hvor du b.la. kan se et par stilrene og flotte eksempler på hvor flot en massagestol egentlig kan være.